NOESK, hét merk voor houten gebinten

Houten schuren, houten poorten, ambachtelijke landhekken, houten veranda’s en hooibergen. Zomaar een greep uit de constructies die we maken of gemaakt worden van ons hout. Doordacht maatwerk met vakkundige pen- en gatverbindingen; die zowel als kant-en-klaar bouwpakket geleverd kunnen worden als inclusief montage op locatie. Ons hout is duurzaam en van hoge kwaliteit Bij NOESK realiseren we niet alleen unieke constructies van robuuste houtsoorten, we leveren dit hout ook aan u met onze houthandel.

NOESK realiseert unieke bouwwerken volledig op maat en geheel aan de hand van uw wensen! Wij werken alleen met mooi en duurzaam hout, dat importeren we zelf en is daarmee een bewuste keuze. Met name tropisch hardhout, douglas en het allerbeste Franse eikenhout. Wij weten uit ervaring dat uw constructie mooier wordt wanneer de beste materialen gebruikt worden. Of het nu gaat om balken, gebinten of tuinhout: bijna al onze afmetingen en houtsoorten zijn voorradig. Een uitkomst voor u als hovenier, bouwbedrijf of doe-het-zelver.

Houthandel

Bij NOESK in Opheusden kunt u terecht voor allerlei houtsoorten, zoals eikenhout en douglas. Wij werken alleen met de beste houtsoorten welke we zelfstandig en duurzaam importeren vanuit diverse landen. In onze houthandel ligt het allemaal op voorraad: van bouwhout tot gebinten en van balken tot geschaafde planken, in alle veel voorkomende houtafmetingen. Via onze website kunt u eenvoudig uw orderlijst samenstellen met alle materialen die u nodig heeft en deze direct naar ons verzenden. Wij voorzien u binnen één dag van een passende prijsopgave inclusief levertijd.

Prefab houtpakketten voor zelfbouw(ers)

Voor aannemers, hoveniers en voor de (semi-) professional kunnen wij onze houten constructies ook leveren als prefab zelfbouwpakket. De volledige constructie wordt op maat gemaakt en indien gewenst op locatie geleverd inclusief nummering, technische tekening en bevestigingsmaterialen voor de montage. Van moderne bouwwerken tot klassieke gebinten met pen- en gatverbindingen: dankzij onze computergestuurde CNC- productie, kunnen wij alle soorten constructies op maat als prefab bouwpakket leveren. U kiest zelf in welke houtsoort deze uitgevoerd wordt: van douglas tot eikenhout, alles is mogelijk. De specialisten van NOESK calculeren op basis van uw schets, wens of tekening graag een offerte voor u!

Informeer naar de mogelijkheden

NOESK heeft een zagerij en levert desgewenst zaagwerk en prefab zelfbouwpakketten op maat. Op verzoek leveren wij de prefab houtpakketten op locatie naar wens. Vraag gerust eens naar onze scherpe prijzen en mogelijkheden. Informeer ook gerust naar ons milieuvriendelijke hout en de milieubewuste aanpak van NOESK.